blog-logo

Cristian și Sânpetru în scenariul roșu încă 14 zile

Cristian și Sânpetru în scenariul roșu încă 14 zile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 31/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în unitățile administrativ-teritoriale Cristian și Sânpetru.

Art.1 În unitățile administrativ-teritoriale Cristian și Sânpetru s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile.

Art.2 Începând cu data de 16.02.2021, ora 0:00, în unitățile administrativ-teritoriale menționate la art.1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.

Alte articole:   Documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă” va rula la Cinema Astra

Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate la art.2, pentru unitățile administrativ-teritoriale Cristian și Sânpetru.

Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitațile administrativ-teritoriale prevăzute la art. 1 vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitațile administrativ-teritoriale menționate la art. 1 vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Hotărârea nr. 31/15.02.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă AICI!

Alte articole:   Întreruperi de curent în Brașov și trei localități din județ 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.