blog-logo

Încă un agent economic „hărțuit” de Susanu: vindea „apă chioară” ca dezifectant

Încă un agent economic „hărțuit” de Susanu: vindea „apă chioară” ca dezifectant

Comisarul regional de la Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu, a adus în atenția opinei publice un caz pe care l-a catalogat drept „inadmisibil”.

„Agenți economici care pun în pericol viata consumatorilor! Patroni care profita de pandemie pentru a face bani în detrimentul sănătății oamenilor! Apa de colonie vândută pe post de dezinfectant și menționat explicit (pentru a induce și mai mult în eroare consumatorii) pe eticheta: «anti-COVID19»”, a precizat Susanu.

Produsele neconforme au fost oprite de la comercializare, iar controlul a fost extins în întreaga țară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Până în 19 aprilie, în județul Brașov, au fost administrate 133.357 de doze de vaccin
Distribuie dacă îți place!
  1. Nu stiu situatia de fapt, dar „proba video” e necredibila: scrie „not for sale” pe eticheta adica e probabil pentru dezinfectarea la intrarea in unitate, faptul ca scrie pe dedesubt ca e apa de colonie cu miros de lavanda poate avea treaba sugereaza ca au refolosit un flacon de tester sau poate are legatura cu modelul de business al firmelor astea de vandut parfumuri ieftine – importa la cantitati mari si reimbuteliaza in sticlute mici.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate