blog-logo

Handbalistele Coronei au terminat neînvinse turneul de la Brăila și se mențin pe primul loc în seria A

Handbalistele Coronei au terminat neînvinse turneul de la Brăila și se mențin pe primul loc în seria A

Handbalistele Coronei au terminat neinvinse turneul de la Braila. Duminica, in ultima partida, echipa antrenata de Simona Gogirla, Vasile Curiteanu si Gica Anton, a castigat cu scorul de 31-20 (15-12) meciul cu CSU Bacau, si se mentine, astfel pe primul loc in seria A.

Pentru Corona au marcat: Bujor 6, Munteanu 4, Soreanu 3, Lacatus 3, Olaru 3, Iordachi 3, Pacurariu 2, Darie 2, Smbatian 2, Gogirla 1, Ordog 1, Prunaru 1.

La finalul turneului, antrenoarea Coronei, Simona Gogirla a spus ca isi felicita echipa pentru intregul parcurs avut la turneul de la Braila si ca se declara multumita de prestatia fetelor.

„Trebuie sa le felicit pe fete. Chiar daca au mai fost si momente in care jocul nu ne-a multumit suta la suta, per ansamblu trebuie sa recunoastem ca a iesit asa cum ne-am dorit, si anume sa terminam neinvinsi acest turneu. Vom continua sa ne pregatim la fel de bine si speram sa ne prezentam la fel si la ultimul turneu de sala, care va avea loc in luna aprilie”, a spus antrenoarea Coronei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Pompier de la ISU Braşov, erou în timpul liber: A salvat o femeie imobilizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate