blog-logo

COD GALBEN de ger, în toată țara!

ANM atenționează că până luni, 15 februarie, ora 10.00, rămânem sub atenționare cod galben de GER. Vremea va fi deosebit de rece și va fi ger, mai ales  dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țării.

Meteorologii au actualizat, din nou, prognoza pentru zilele următoare şi anunţă temperaturi care pot ajunge până la minus 20 de grade. De asemenea, temperaturile diurne vor fi negative în întreaga ţară.

Potrivit meteorologilor, până luni, 15 februarie ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi pe parcursul nopților și al dimineților în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 februarie) și posibil în cea de sâmbătă spre duminică (13/14 februarie) vor coborî sub -20 de grade.

Alte articole:   Polițiștii brașoveni au dat amenzi de peste 16.000 lei, în doar două ore

Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și -2 grade.

Vremea va fi deosebit de rece și pe parcursul săptămânii viitoare, local geroasă mai ales noaptea și dimineața.

La munte, vântul va viscoli zăpada. Pe creste, rafale de 90…100 km/ oră

De asemenea, potrivit Administației Naționale de Meteorologie, până sâmbătă, 13 februarie, ora 21:00, vor fi intensificări ale vântului în Carpații Meridionali, de Curbură, în cea mai mare parte a Moldovei și în sud-estul Transilvaniei.

În Carpații Meridionali, de Curbură, în cea mai mare parte a Moldovei și în sud-estul Transilvaniei vântul va avea intensificări și va amplifica senzația de frig, cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h, iar pe crestele montane va depăși 90…100 km/h și va spulbera zăpada.

Alte articole:   Cutremur de 3,5 grade în Vrancea, vineri seara

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate