blog-logo

Top 5 Cocktailuri de Cafea

Fie iarnă sau vară, iubitorii de cafea nu vor refuza niciodată o băutură care are la bază ingredientul lor preferat. Deși cafeaua oferă energie, iar mirosul cafelei proaspăt prăjite schimbă instant dispoziția îndrăgostiților de cafea, un cocktail pe bază de cafea oferă o experiență unică și rafinată. Dar, pentru a crea cea mai bună variantă de cafea, precum cea oferită de HotSpotCoffee. Regăsești mai multe sortimente aici: https://hotspotcoffee.ro/categorie-produs/coffee/

Top 5 Cocktailuri pe Bază de Cafea

Ești pregătit să le oferi prietenilor o experiență de neuitat în următorul weekend? Poți obține un gust unic dacă folosești cafea de cea mai bună calitate precum cea de aici: https://hotspotcoffee.ro/categorie-produs/coffee/.

Black Russian

Black Russian

Nu există o combinație mai gustoasă și mai simplă decât cea dintre vodka și cafea. Acest cocktail se prepară din 35 ml de vodka și 15 ml de lichior din cafea. Este foarte ușor de preparat, fiind suficient să amesteci ingredientele într-un pahar și să te bucuri de rezultatul final.

Espresso Martini

Espresso Martini

Ingredientele principale din acest cocktail sunt următoarele:

  • 30g espresso
  • 30g vodkă
  • 45g Kalhua

Este suficient să amesteci ingredientele de mai sus cu puțină gheață și să le agiți foarte bine în blender. Vei obține o combinație deosebită, într-un Martini care îți va înnebuni papilele gustative.

Morning Rooster

Morning Rooster

Atunci când ai nevoie de mai multă energie, această combinație între 200 ml cafea, 2 linguri sirop de agave, 15 g lichior de cafea și 40 g tequila te va lua complet prin surprindere. Adaugă, de asemenea, 1 cană de frișcă și 1 lingură extract de vanilie pentru a obține o explozie de arome.

Morning Rooster

Chocolate Matcha Latte

Un cocktail reușit nu trebuie să fie neapărat pe bază de alcool. Așadar, poți să combini 55 g espresso cu 110 g lapte degresat, o linguriță sirop de ciocolată și 55 g Kalhua. Amestecă-le pe toate într-un pahar cu gheață și bucură-te de o băutură răcoritoare și extrem de gustoasă.

White Russian

White Russian

În cazul în care îți plac băuturile cremoase, atunci trebuie să încerci băutura White Russian. Aceasta este obținută prin amestecarea a 60 ml vodka, 60 ml frișcă lichidă îndulcită și 30 ml lichior de cafea. Mai adaugă și câteva cuburi de gheață și vei obține o băutură cremoasă, cu aromă de cafea, dar care are și energia necesară pentru distracție maximă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate