blog-logo

publicitate

ÎN DIRECT – La „pastila de fiscalitate”, Gabriela Urse, antreprenor social

ÎN DIRECT  – La „pastila de fiscalitate”, Gabriela Urse, antreprenor social

Joi, la prânz, emisiunea „Pastila de Fiscalitate, Business & Living” – realizată de colega noastrā Dana Munteanu – Expert Judiciar Contabil, o are invitatā pe dna. Gabriela Urse – anteprenor social braşovean !

„Femeia, prin definiție, a fost creată să reprezinte frumosul și viața. Dacă aceasta nu primește respectul cuvenit, atunci înseamnă că nu prețuim viața. Perseverența trebuie să facă parte din portofoliul oricărei femei..De la început am simțit că rolul meu în viață este să dăruiesc speranță și încredere celor din jurul meu. Tot timpul am avut credința că poți reuși ca femeie în orice domeniu, dacă nu uiți de cei 7 ani de acasă, fundamentul educațional pe care părinții responsabili l-au sădit în inimile noastre, principii pe care ar trebui să le promovăm în societate”

Inegalitate între sexe, în România !

Gabriela Urse ne va vorbi și despre statutul femeii, în viziunea ei, în România. „Se observă o ușoară recunoștință care le este adusă acestora în ultima perioadă. Femeile au un potențial uriaș și trebuie să fie mai curajoase și unite, să aibă încredere în forțele proprii, pentru a-și impune personalitatea, atât profesional, cât și personal. Din păcate, încă putem vorbi despre inegalitate de șanse și discriminare în rândul femeilor din România. Poziția doamnelor în societate și în familie trebuie consolidată, pentru că altfel avem parte de derapaje in societate, în relațiile de cuplu, care duc, automat, la violență. Iar aceste disfuncționalități au consecințe grave, pe termen lung, asupra copiilor din familiile unde există violență domestică”.

In politică, din dragoste pentru brașoveni !

Alte articole:   CNAIR: Traficul rutier va fi monitorizat până în luna noiembrie 2022 

Gabriela Urse este politician de 20 de ani. Până în prezent a fost consilier local 8 ani. Are numeroase proiecte implementate în această perioadă.

📌📌O mare familie !
Pe lângă implicarea în politică și administrație, Gabriela Urse nu poate rămâne indiferentă la nevoile și suferința celor din jur. Asta a făcut-o să renunțe la avantajele financiare, doar pentru a-și ajuta semenii.
A transformat, în urmă cu trei ani, o clădire destinată business-ului, într-o casă de tip familial. Aici trăiesc 9 copii instituționalizați, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Și nu doar trăiesc, ci sunt o adevărată familie.
„Toată familia s-a implicat în acest proiect. Ei sunt copiii noștri. Zi de zi, 24 de ore din 24 avem grijă de ei, mâncăm împreună și desfășurăm diverse activități. Ideea deschiderii acestui centru a pornit de la nevoia copiilor instituționalizați de a se reintegra într-o familie care să le ofere dragostea și suportul material pentru ca aceștia să se simtă în siguranță. Viața ne pune în fața unor situații în care trebuie să decizi cât din ceea ce primești de la comunitate, prin munca prestată, reîntorci acesteia. Este nevoie de mult curaj și determinare pentru a înființa o casă de tip familial, iar astfel să poți oferi o șansă unor copii de a primi ceea ce ar trebui, în mod egal, să li se ofere tuturor copiilor din lume”, a menționat actualul consilier local.

Alte articole:   "Romance", un spectacol extraordinar de balet neoclasic, pe scena Operei Braşov 

Proiecte implementate în calitate de consilier local timp de 8 ani

  • – introducerea autobuzelor școlare– diversificarea evenimentelor culturale în mai multe zone din municipiu și pe fiecare stradă din Centrul Istoric– înființarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență SMURD, în cartiere.
  • – reconstituirea traseelor turistice vechi ale orașului, marcarea acestora și punerea lor în valoare– susținerea serviciilor sociale în mod direct– organizarea unor evenimente caritabile pentru diferite cauze

Proiecte de viitor:

  • – prin casa de tip familial înființată își dorește să dea un exemplu, iar municipalitatea să întemeieze măcar un astfel de centru social 📌– amenajarea unei fântâni muzicale, iluminată modern, în Parcul Nicolae Titulescu
  • – construirea unui depozit pentru produsele românești, depozite frigorifice, la standarde europene, nu piețe en gros, de unde să se aprovizioneze, zilnic, atât firmele, cât și persoanele fizice
Alte articole:   Primăria Săcele scoate la licitație locurile de parcare neocupate 

Dna Gabriela Urse: „M-am născut în Brasov, am studiat dreptul, administrația publică, am făcut cursuri de mediator, cursuri de manager educațional și coordonator proiecte educaționale. Activez in zona privată din 1994, sunt manager firma, administrație. Am lucrat in ultimii ani, mai exact din 2016 , la un proiect in domeniul serviciilor sociale, respectiv înființarea unui Centru de Servicii Sociale „Casa de Tip Familial”, unde împreună cu o echipă de oameni foarte implicați am luat in plasament 9 copii. Am fost autodidacta si foarte determinată, mi-am asumat proiectul cu mult drag si iubire. In acest moment pot afirma ca este cea mai mare realizare a mea si a echipei si cred ca in acest mod aduc plus valoare societății, investind in oameni! Doresc pentru viitor sa dezvolt mai mult acest proiect, am convingerea că «sunt un deschizător de drum» in această zonă!”

Partenerul emisiunii: newsbv.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.