blog-logo

Baza Sportivă Metrom, finalizată până la finele lunii

Baza Sportivă Metrom, finalizată până la finele lunii

Viceprimarul Sebastian Rusu (PNL) a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că Brașovul are ne voie de baze sportive, iar o veste bună este aceea că, până la sfârșitul acestei luni, lucrările la Baza Sportivă Metrom vor fi finalizate.

Edilul a precizat că a fost în cursul acestei săptămâni la fața locului, „suntem pe ultima sută de metri, astfel că în scurt timp o vom inaugura. Va fi «o mare gură de oxigen» pentru Brașov, iar brașovenii să se bucure de ea”.

Referitor la Sala Polivalentă, viceprimarul a declarat că a avut discuții cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții: „Pregătim predarea amplasamentului și să dăm drumul acestui proiect pe care l-am demarat în mandatul trecut, un proiect pentru care vreau să mă lupt și să vedem această Sală Polivalentă realizată, pentru că ne va da posibilitatea să desfășurăm competiții naționale și internaționale din punct de vedere sportiv, dar putem dezvolta acest lucru și din punct de vedere cultural. Vom putea atrage orice fel de evenimente, vom putea avea concerte. De aici și denumirea de Sală Polivalentă, vom putea face multe lucruri”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Acrobați de ocazie, amendați de Poliția Locală

Leave a Reply

Your email address will not be published.