blog-logo

Autoturism furat din Italia, depistat la Brașov

Autoturism furat din Italia, depistat la Brașov

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “fals material în înscrisuri oficiale” și “uz de fals”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

„În fapt, la data de 9 februarie 2021, în urma unor activități investigativ-operative, polițiștii au identificat în posesia unui bărbat, în vârstă de 37 ani, un autoturism cu privire la care există suspiciunea de modificare a seriei de șasiu. În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Italia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

Autovehiculul a fost ridicat și indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea continuării cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate