blog-logo

Protecţia Consumatorului a închis, provizoriu, şi restaurantul Hotelului Aro!

Protecţia Consumatorului a închis, provizoriu, şi restaurantul Hotelului Aro!

Surse din interiorul Hotelului Aro ne-au dezvăluit că a existat un control al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului, care s-a lăsat cu urmări drastice şi la „perla” Aro Palace SA.

La solicitarea în scris trimisă Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului, ni s-a confirmat în această dimineaţă că a fost efectuat un control şi că „a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 10.000 lei si masura dispusa de oprire temporara a prestarii serviciului de alimentatie publică. Verificarile se afla in desfasurare inca, cu privire la celelalte activitati desfasurate de operatorul economic SC ARO PALACE  SA din Braşov”.

După cum se ştie, societatea merge din rău în mai rău, de când a fost adusă și instalată în funcţie directoarea Daniela Angheluș, de către președintele Consiliului de Administrație al societății, Constantin Frățilă.

Alte articole:   Două zile de distracție, de Ziua Copilului, la Făgăraș 

În acest context, cei de la SIF Transilvania, care patronează Aro SA, ar trebui să se întrebe pe ce criterii a fost numită doamna în cauză, care se crede mare divă, cu pretenții pe măsură, cât timp ea și soțul s-au instalat ca acasă în apartamentul prezidențial al Hotelului…

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. […] La solicitarea în scris trimisă Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului, ni s-a confirmat în această dimineaţă că a fost efectuat un control şi că „a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 10.000 lei si masura dispusa de oprire temporara a prestarii serviciului de alimentatie publică. Verificarile se afla in desfasurare inca, cu privire la celelalte activitati desfasurate de operatorul economic SC ARO PALACE SA din Braşov”, scrie newsbv.ro. […]

  Reply
 2. O copie nereușită a Matei Hari distruge un brand al turismului românesc !!!

  Odată cu pandemia de Coronavirus in orasul de la poalele Tâmpei, la conducerea celei mai importante companii din domeniul turismului, Aro Palace SA , a descalecat numita Anghelus Daniela sub directa oblăduire a președintelui CA al companiei , marele campion al manevrelor financiare, Constantin Frățilă, cercetat de DIICOT într-un dosar în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de manipulare a pieţei de capital și nu numai….
  Astfel , stimabila conducatoare cu CV ” impresionant ” , din care se poate certifica experienta deplorabilă a acesteia , a început distrugerea sistematică a unei companii cu brand recunoscut pe plan internațional.
  S-a început cu închiderea activității a două hoteluri din portofoliul companiei, Capitol si Coroana , iar apoi s-a continuat cu desființarea unor centre de profit din cadrul Complexului Aro Palace, centre care aduceau plus valoare serviciilor oferite de renumitul hotel de cinci stele cu o tradiție de 81 ani.
  Printr-un stil de conducere despotic, actuala conducătoare a reușit să distrugă renumele acestei companii, prin neplata furnizorilor de servicii, prin inrautatirea relațiilor cu partenerii tradiționali, prin umilirea salariatilor , chiar prin agresarea fizică a unora, prin decizii manageriale importante care se schimba de la o ora la alta , prin nerespectarea criteriilor de clasificare la nivelul unui hotel de cinci stele. Prin neoperarea piscinei de dimensiuni semiolimpice , activitate permisă conform Ordinului Ministerului Tineretului si Sportului nr 780/2020, in care se desfășurau cursuri de înot de către cluburile și școlile de înot ale comunității brasovene, această venetică a redus substanțial veniturile complexului hotelier si a privat de la această activitate copiii brasovenilor înscriși la cluburile sportive, care practicau înotul intr-un numar semnificativ .
  Aceasta Mata Hari cu influențe dîmbovițene, a montat microfoane și camere video pentru a spiona personalul din subordine.
  Bineînțeles, ca un astfel de personaj ,nu poate locui împreună cu partenerul ei , decât în apartamentul prezidențial , nu poate conduce decât un bolid de ultima generație pe care soțul acesteia ( sau ce o fi el…)care nu are nicio calitate in firma l-a făcut praf, probabil pentru a-i verifică rezistența la impact.
  Individa ar trebui supusă unui control psihiatric minim, pe care cu siguranță îl va pica cu brio.
  E incredibil cum o astfel de persoană poate ocupa o astfel de poziție și de neexplicat cum acționarii acestei companii, permit o astfel de situație.

  Reply
 3. […] Un control al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului a închis provizoriu restaurantul de la Aro Palace, dezvăluie surse din interiorul hotelului, citate de newsbv.ro. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.