blog-logo

Suporterii echipei de hochei Corona Wolves Brașov, scrisoare deschisă adresată primarului Allen Coliban: „Nu repetați abuzurile comuniștilor!”

Suporterii echipei de hochei Corona Wolves Brașov, scrisoare deschisă adresată primarului Allen Coliban: „Nu repetați abuzurile comuniștilor!”

După ce primarul Brașovului, Allen Coliban, a declarat zilele trecute că bugetul alocat grupării de hochei Corona Wolves este mult prea mare și că acesta va fi serios diminuat, suporterii singurei triple campioane a Brașovului la sporturile de echipă, de după Revoluție, au trimis o scrisoare deschisă primarului.

Fanii „lupilor” au făcut și un grup pe facebook, cu aproape 1.500 de membri, pe care l-au denumit „Nu distrugeți hocheiul brașovean„. Suporterii îl atenționează pe primarul Allen Coliban să nu repete greșelile regimului comunist, care a desființat formația brașoveană de hochei în anul 1964. Vă reamintim că, după Rulmentul Brașov la handbal feminin, Corona Wolves este singura echipă locală care a devenit campionă a României. „Lupi” au câștigat titlul național de 3 ori, în 2014, 2017 și 2019. Brașovenii sunt și deținătorii actuali ai Cupei României, trofeu câștigat la finalul anului trecut (foto Federația Română de Hochei). Corona Wolves are rezultate foarte bune sezonul acesta și în Erste Liga, acolo unde are șanse mari să avanseze în fazele superioare ale competiției.

Alte articole:   Klaus Iohannis, prezent la Forumul Orașelor Verzi, în septembrie, la Brașov

Mai jos vă arătăm scrisoarea deschisă postată de fanii echipei de hochei Corona Wolves Brașov:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. lasa nu mai plingeti atata, si eu miam dorit o echipa de hockey in brasov si cand colo ce sa vezi?o vrajeala cu jucatori adusi de la ciuc care nu mai jucau acolo, o afacere a comunitatii conlocuitoare la urma urmei

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.