blog-logo

Codlea – Licitaţie pentru construirea de locuinţe destinate tinerilor prin ANL

Codlea – Licitaţie pentru construirea de locuinţe destinate tinerilor prin ANL

ANL a publicat în sistemul electronic de achiziţii publice anunţul de licitaţie pentru construirea de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Codlea, pe strada Venus nr. 18.

Valoarea estimată, fără TVA, a contractului de proiectare si executie lucrari este de 6.114.715,33 lei exclusiv TVA, din care:

  • – pentru proiectare (PAC, PT, DDE), verificare proiectare (PT, DDE), asistenta tehnica din partea proiectantului): 214.251,92 lei exclusiv
    TVA;
  • – pentru lucrari de constructii-montaj (inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie
    electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale): 5.900.463,41 lei exclusiv TVA.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 februarie 2021, ora 15.00. Termenul de realizare a serviciilor de proiectare si a lucrarilor de executie este de maximum 56 luni calendaristice, din care: pentru servicii de proiectare – 2 luni calendaristice, PAC – 30 zile, Proiect Tehnic – 15 zile de la emiterea autorizației de construire.

„Este vorba, în total, despre 30 unități locative, imobilul având un regim de înălțime P+4E. Contractul are ca scop: prestarea serviciilor de proiectare – proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale”, a declarat pentru newsbv.ro primarul Mihai Cîmpeanu.

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate