blog-logo

Tineri acuzați de furt calificat, în arest

Tineri acuzați de furt calificat, în arest

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 ianuarie 2021, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unei societăți comerciale situată pe raza localității Tărlungeni, județul Brașov, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.000 lei.

În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele ca fiind trei tineri, în vârstă de 15 ani, 17 ani și 20 ani din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

La data de 30 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare la patru imobile situate pe raza localității Tărlungeni, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 31 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de două dintre cele trei persoane, pentru cea de-a treia persoană fiind dispusă măsura controlului judiciar.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate