blog-logo

Un bărbat care a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție a ajuns în arest

Un bărbat care a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție a ajuns în arest

La data de 27 ianuarie 2021, Secția 1 Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 26 ani, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, pe numele bărbatului, Judecătoria Brașov a emis ordin de protecție prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de locuința concubinei sale.

Cu toate acestea, bărbatul, în vîrstă de 26 ani,  a încălcat măsurile dispuse, în sensul că s-a deplasat la domiciliul fostei sale concubine, unde ar fi devenit recalcitrant cu aceastra.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate