blog-logo

Turist accidentat în Masivul Postăvarul (FOTO)

Turist accidentat în Masivul Postăvarul (FOTO)

Acum mai bine de două ore, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a început o interventie pentru acordarea primului ajutor si transportul unei persoane accidentate pe versantul nordic al Masivului Postavarul.

Actiunea s-a incheiat cu bine, snowboarder-ul accidentat fiind transportat la baza muntelui si predat echipajului medical SMURD. Turistul facea parte dintr-un grup de 6 persoane, care a decis sa schieze in padure, in afara partiilor amenajate. Acesta dorea sa coboare versantul sudic al masivului, in zona traseului Spinarea Calului, in incercarea de a ajunge in Valea Timisului. Turistului accidentat i-a fost improvizata o atela si a fost carat la vale de colegi, pana in momentul in care s-au intalnit cu echipa Salvamont, care l-a preluat mai departe.

Alte articole:   Salvamont România, apel privind numărul de accidente montane: Trebuie să conștientizăm că prevenirea accidentelor montane trebuie să fie prioritatea noastră 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.