blog-logo

DNA a descins la PNL Brașov

DNA a descins la PNL Brașov

Procurorii DNA au fost, miercuri dimineața, la sediul PNL Brașov, potrivit transilvania365.ro.

Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au ridicat mai multe documente în dosarul în care este cercetat fostul consilier județean Andrei Kadas. Informația a fost confirmată, pentru newsbv.ro, de către purtătorul de cuvânt al PNL Brașov, Ciprian Sterpu.

,,Procurorii au fost, miercuri dimineață, la prima oră, la sediul PNL Brașov. Aceștia au solicitat documente referitoare la o întâlnire a EMET pe probleme de sănătate, la care au participat Kadas și mai mulți medici din spitalele din Brașov. Au fost puse la dispoziția reprezentanților DNA toate documentele solicitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Brașov, Ciprian Sterpu.

Alte articole:   Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor, în Făgăraș

Pe surse, am aflat că întâlnirea, care a avut loc la Hanul Mureșenilor, a fost organizată de Cristian Popa, la începutul anului 2019. Precizăm că și Cristian Popa este cercetat, alături de Kadas, în Dosarul „mită în spitalele COVID”.

Întâlnirea era cu specialiştii, antreprenorii şi oamenii de afaceri din domeniul sănătăţii, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate şi pentru a găsi soluţii. În cadrul evenimentului specialişti din Italia prezentatau mai multe soluţii inovative din diverse ramuri ale medicinei:

Dr Marco Gradi:

  • – “The Treatment of Autism Spectrum Disorder with auditory neurofeedback: A randomized placebo controlled trial using the Mente Autism Device” (Tratamentul tulburării spectrului de autism cu neurofuncție auditivă: un studiu controlat randomizat, controlat cu placebo, cu ajutorul dispozitivului Mente autism)
  • – Prevenirea apariţiei Melanoamelor – Incidența cazurilor de melanom din lume a crescut cu 237% în ultimii 30 de ani. Astfel, prevenirea din timp este fundamentală și devine o prioritate reală
Alte articole:   VIDEO Un tânăr brașovean a murit din cauza drogurilor. Doi traficanți, reținuți

Dr Giulio De Cinti:

  • – O nouă invovaţie în ignatologie face furori în stomatologie. SpectroShade Micro calculează diferenţa numerică dintre dintele natural şi culoarea selectată din punct de vedere al luminozităţii, cromului şi nuanţei, oferind laboratorului informaţii complete pentru a facilita munca sa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Puteau sa si ia pe careva la pachet daca tot au venit.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.