blog-logo

Sloturi de top: cum să alegi jocul corect și să câștigi

Sloturi de top: cum să alegi jocul corect și să câștigi

Descoperă cum un slot bine ales îți crește șansele de câștig, care sunt ceilalți factori care influențează posibilitățile de câștig și alte informații utile.

Ce sloturi se numesc fierbinți?

Cazinourile online dispun de un portofoliu amplu de jocuri, accentul punându-se pe sloturi. Secțiunea de pacanele online reprezintă peste 70% din acest portofoliu, ceea ce înseamnă că unele jocuri pot fi accesate mai frecvent, în timp ce altele nu se vor bucura de același succes. Ce reprezintă acest lucru pentru un jucător de sloturi? Identificarea corectă a jocurilor care oferă cele mai mari posibilități de câștig, un RTP avantajos și plasarea intensă de mize echivalează cu creșterea șanselor de obținere a unui jackpot sau chiar a marelui premiu în cazul jackpoturilor progresive.

Păcănele care îți oferă posibilități reale de câștig

Un jucător începător poate fi tentat să considere sloturile ca fiind diferite doar la nivel grafic, audio, caracteristici speciale și runde bonus. În fapt, aceste jocuri de cazinou diferă și în privința RTP-ului, a volatilității, a frecvenței de câștig, a limitelor de pariere și a bonusurilor oferite de cazinou pentru acele jocuri. Un slot care îți oferă cele mai mari șanse de câștig trebuie să reunească aceste caracteristici. Desigur, cel mai bun dintre păcănele este cel care oferă cea mai mare rată de câștig în comparație cu celelalte variante.

În momentul actual, în cazinouri se găsesc două sloturi Playtech care oferă un RTP peste 99% – Ocean Princess (99,1%) și Ugga Bugga (99,07%). Diferența între suma pariată și cea care se poate întoarce la jucător se numește avantajul casei (cota reținută de cazinou din suma pariată). La fel de importantă este și volatilitatea slotului, dat fiind faptul că reprezintă un indicator al frecvenței câștigurilor.

Un slot cu o volatilitate mică și cu RTP mare este de preferat unuia cu un RTP și volatilitate mari. Primul acordă câștiguri frecvente, chiar dacă sumele sunt mici, în timp ce al doilea vine cu câștiguri valorice mari, dar care sunt obținute rar. Așadar, rentabilitatea pe termen lung este un alt aspect care trebuie luat în considerare de jucător. Pentru că relaționează cu bugetul, iar un jucător cu un buget redus nu își permite să aștepte declanșarea combinațiilor cu câștiguri mari. Pe lista sloturilor cu volatilitate mică se numără Starburst (96,06%), Tropic Reels (98,95%), Jumanji (96,33%) și Dr. Jekyll and Mr. Hyde (96,50%).

Alte elemente care contribuie la creșterea nivelului calității unui slot online

Limitele de pariere sunt importante pentru că plasarea continuă de mize cu valoare mare contribuie la secătuirea bugetului. În plus, jucătorii care au un buget limitat nu vor putea juca sesiuni lungi, ceea ce limitează posibilitățile de câștig. Anumite jocuri necesită derularea unui anumit număr de rotiri pentru a oferi runde bonus sau pentru a fi declanșate rundele speciale. Sloturile cu limite mari de pariere sunt potrivite pentru jucătorii high roller, care dispun de un buget mare și care pot susține o sesiune îndelungată de pariere.

Totodată, jucătorul trebuie să privească sloturile și din prisma bonusurilor oferite de cazinou. Anumite păcănele beneficiază de o promovare intensă din partea platformelor online, ceea ce echivalează cu bonusuri dedicate, mare parte dintre acestea fiind oferite ca rotiri gratuite. Este un avantaj de care jucătorul trebuie să profite, mai ales că aceste runde gratis se diferențiază de rotirile gratuite din joc. Disponibile ca bonus fără depunere ori pentru efectuarea unui depozit, rundele gratuite îi facilitează jucătorului posibilitatea de a câștiga fără să-și riște proprii bani.

Pe lista elementelor care sporesc șansele de câștig ale unui jucător și care influențează alegerea unui slot se regăsesc și caracteristicile speciale oferite de respectivul slot. Un joc de păcănele care vine cu runde bonus, simboluri speciale, rotiri gratis, caracteristici originale și alte elemente care influențează câștigurile (cum ar fi, runda Gamble de la sloturile EGT și Novomatic) este un joc care merită încercat. Desigur, nu trebuie uitat nici numărul de linii de plată, dat fiind faptul că la un slot cu multiple linii de plată combinațiile se formează în diverse configurații, ceea ce generează multiple câștiguri.

Este foarte important ca jucătorul să se orienteze înainte de alegerea slotului la alegerea cazinoului. O platformă cu licență locală reprezintă un semn al corectitudinii și încrederii, iar cazinourile care oferă jocuri certificate de instituțiile independente (eCogra, GLI, TST, iTechLabs, SQS, NMI, GA sau BMM Testlabs) sunt site-uri sigure pentru jucători. Pentru o mai bună înțelegere a jocurilor este indicat ca acestea să fie testate în modul demo (disponibil la o mare parte dintre cazinourile licențiate). Având în vedere aceste elemente, alegerea unui joc de păcănele va deveni mai simplă, iar jucătorul își va putea evalua mult mai bine șanse de câștig.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.