blog-logo

Bărbat din Brașov, în arest 30 de zile, după ce a agresat fizic și tâlhărit o persoană într-un imobil

Bărbat din Brașov, în arest 30 de zile, după ce a agresat fizic și tâlhărit o persoană într-un imobil

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 25 decembrie 2020, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 49 ani, în timp ce se afla într-un imobil situat pe raza municipiului Brașov.

În urma agresiunii fizice exercitate asupra bărbatului, în vârstă de 49 ani, persoana necunoscută i-ar fi sustras acestuia un telefon mobil și o sumă de bani.

În continuarea activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana necunoscută ca fiind un bărbat, în vârstă de 33 ani din municipiul Brașov.

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 33 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. La data de 27 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate