blog-logo

Sondaj newsbv.ro – Sunteți de acord cu reintroducerea tramvaiului la Brașov?

Sondaj newsbv.ro – Sunteți de acord cu reintroducerea tramvaiului la Brașov?

Primarul Allen Coliban a lansat în spațiul public ideea de a reintroduce tramvaiul în municipiul Brașov. Acest obiectiv nu a existat în campania electorală, dar cu toții știm că transportul electric este ecologic și astfel se reduce poluarea.

Brașovenii știu ce a însemnat tramvaiul pentru comunitate. Ce ar însemna un tramvai nou, probabil puțini știu. Însă, cert este un singur lucru: infrastructura rutieră nu va mai fi aceeași. Una dintre benzile de circulație trebuie dedicată acestui mijloc de transport.

E drept, avem modelul bucureștenilor, care circula nestingheriți pe linia de tramvai.

Mulți brașoveni au comentat pe pagina de Facebook a primarului, locul unde edilul agreează să își prezinte ideile, cu sincope, pentru că încep să apară tot mai multe întâlniri de lucru. Oamenii mai degrabă nu vor să vadă Brașovul transformat iar în șantier. În schimb, cer să se extindă transportul cu autobuze electrice. Eventual troleibuze.

Alte articole:   INS: Scăderi considerabile ale sosirilor şi înnoptărilor în unităţile de cazare din România. Brașovul rămâne în top

Interesant este faptul că Allen Coliban începe să aibă discuții despre „transportul pe șine” fără a consulta populația. Adică face exact ceea ce reproșa vechii administrații. Mai mult, aflăm că deja se fac documentații tehnice în acest sens. Dacă se va constata că lumea consideră că nu este oportună o astfel de investiție? Avem exemplul elocvent al Drumului Forestier Gorița….

În acest context, te întrebăm și te invităm să voteți mai jos dacă tu crezi că este oportun să fie reintrodus la Brașov tramvaiul. Nu cel vechi, gălăgios, un model mai nou, dar cu tot ce presupune ca investiție, renunțarea la o bandă de circulație pe sens pe străzile unde va fi construit. Disconfortul creat de un viitor șantier nu credem că este un argument.

Alte articole:   VIDEO Primarul Braşovului, Allen Coliban, promite monumente pentru toți eroii anticomunişti!

Se poate vota o singură dată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Nu se inghesuie nimeni la sondaj? Fa-l pe instagram, acolo iese „cum trebuie”. Pe instagram se intampla miracole, nu stii?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate