blog-logo

Hărman și Cristian revin în scenariul galben de infectare cu coronavirus

Hărman și Cristian revin în scenariul galben de infectare cu coronavirus

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 17/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în unitățile administrativ-teritoriale Cristian și Hărman, care prevede următoarele:

■ Art.1 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 sub valoarea de 3/1000 de locuitori, în unitățile administrativ-teritoriale Cristian și Hărman se vor aplica prevederile H.G. nr. 3/12.01.2021 pentru rata de incidență corespunzătoare.

■ Art.2 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Cristian și Hărman vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Alte articole:   Brașovenii care au cazat refugiați primesc aproape 3 milioane de lei, pentru luna aprilie

■ Art.3 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Cristian și Hărman vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ce înseamnă scenariul galben

Este vorba despre permiterea funcţionării cu o capacitate de maxim 30% a sălilor de spectacole şi cinematografelor, redeschiderea activităţilor în interior a restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, în limita a maxim 30% din capacitatea unităţii şi permiterea activităţilor cu publicul, până în limita a 30% a spaţiului destinat, a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.