blog-logo

Coliban, acuzat de sindicaliștii din Poliția Locală că încalcă prevederile legale

Coliban, acuzat de sindicaliștii din Poliția Locală că încalcă prevederile legale

Federația COLUMNA, Uniunea Sindicatelor Polițiștilor Locali din România și Sindicatul Ordine și Siguranță din cadrul Poliției Locale Brașov, reprezentativ la nivelul acesteia, cer primarului Allen Coliban și consilierilor locali retragerea de pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de Consiliu Local din 27 ianuarie, a proiectului de hotărâre privind reorganizarea Poliției Locale Brașov.

Polițiștii-sindicaliști susțin că introducerea acestuia și posibila adoptare se face cu încălcarea cadrului legislativ și fără consultarea prealabilă a organizațiilor sindicale, respectiv a Legii 62/2011 a dialogului social, a art. 408 din OUG nr. 57/2019 *Codul Administrativ și a Legii 467/2006, privind stabilirea cadrului general de informare și consultare a angajaților.

Cu alte cuvinte, primarul Allen Coliban este acuzat de lipsa transparenței decizionale și de neorganizarea unei dezbateri pe această temă, chestiuni pe care chiar el le imputa vechii administrații locale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Un alt primar ratat din Romania.

    Reply
  2. Intreb si eu asa ca nu le am cu astea: e normal ca un sindicat sa functioneze intr-o cladire a politiei locale, cladire platita si intretinuta din banii contribuabililor? Ca noi cetatenii nu vrem poate sa platim pentru sedii de sindicate. Ca asa reiese din adresa de mai sus din poza: N. Balcescu nr. 62-64. Pai acolo e sediul politiei locale.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate