blog-logo

Centrul de vaccinare de la Policlinica Municipală Săcele, operațional peste două săptămâni

Centrul de vaccinare de la Policlinica Municipală Săcele, operațional peste două săptămâni

Centrul de vaccinare anti-COVID-19 din municipiul Săcele amenajat în incinta Policlinicii Municipale va deveni funcțional în jurul datei de 8 februarie.

În urma unei discuțiii de la finalul săptămânii trecute, între primarul municipiului, Virgil Popa și conducerea Prefecturii Brașov și a Direcției de Sănătate Publică Brașov, în jurul datei de 8 februarie, centrul de vaccinare din cadrul Policlinicii Municipale Săcele va fi operațional pe 2 fluxuri.

Principalul motiv pentru care centrele de vaccinare nu sunt încă operaționale îl reprezintă lipsa dozelor de vaccin.

La centrul din incinta Policlinicii, personalul medical este asigurat de Spitalul Municipal Săcele. Luni, cadrelor medicale din Săcele li s-au administrat și a doua doză de vaccin

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

În aceste zile Primăria Municipiului Săcele, prin Direcția de Asistență Socială, se ocupă de identificarea persoanelor nedeplasabile și a asistenților personali care doresc să se vaccineze, iar Direcția de Sănătate Publică Brașov va asigura echipe mobile pentru a administra vaccinul acestor categorii de persoane.

În momentul în care dozele de vaccin vor fi repartizate către centrele din Săcele, săcelenii se vor putea programa pe platforma programare de vaccinare – covid.gov.ro, pentru a-și face vaccinul împotriva COVID-19 la Policlinica Municipală Săcele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.