blog-logo

Salvamontiștii au avut, astăzi, patru intervenții pe pârtiile de schi din Poiana Brașov

Salvamontiștii au avut, astăzi, patru intervenții pe pârtiile de schi din Poiana Brașov

Astazi, 25.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 4 cazuri in care turistii s-au accidentat sau ratacit pe partiile de schi din Poiana Brasov si Masivul Postavaru.

Salvatorii montani, ajunsi la locul producerii incidentelor, au acordat persoanelor accidentate primul ajutor, apoi le-au coborat la baza muntelui. Pentru 3 dintre acestea a fost nevoie si de interventia serviciilor de Ambulanta sau SMURD, venite in sprijin, care le-au transportat la unitatile spitalicesti, pentru consult de specialitate. Vorbim, de asemenea si de o turista care a parasit partiile amenajate si s-a ratacit. Aceasta a fost recuperata din zona Crucurul Mare si readusa in partie.


De la inceputul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 162 de cazuri, implicand 163 de persoane care s-au accidentat, ratacit sau au trebuit sa fie evacuate.


Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate