blog-logo

Petrecere întreruptă de jandarmi în Poiana Brașov

Petrecere întreruptă de jandarmi în Poiana Brașov

Sute de oameni au ajuns, în weekend în stațiunile montane ca să se bucure de soare și aer curat. Așa se face că Poiana Brașov a fost luată cu asalt, iar în stațiune s-a creat o aglomerație de nedescris.

Turiștii s-au înghesuit la coadă pentru îmbarcarea în telecabină, teleschi sau telegondolă, fără să păstreze măsurile de distanțare socială, iar mulți dintre aceștia nu purtau măști de protecție.

De pe pârtie, aglomerația s-a mutat la o cabană din Postăvarul, unde mai mulți turiști se adunaseră pe terasa unui local și au pus e un party fără măști de protecție și fără reguli.

În zonă au interveni jandarmii, care i-au rugat pe reprezentanții cabanei să întrerupă muzica și comercializarea băuturilor alcoolice.

Alte articole:   Accident cu 3 mașini implicate pe strada Toamnei

Spre sfârșitul programului instalației de transport pe cablu s-a produs o aglomerare de turiști la una din cabanele aflate pe Vârful Postăvarul. Jandarmii montani s-au autosesizat și au solicitat reprezentanților cabanei respective să oprească muzica și să nu mai comercializeze băuturi alcoolice. La acțiune au participat 3 echipaje de jandarmi montani și au fost aplicate 7 avertismente scrise și o amendă în valoarea de 500 lei.” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ion Zaharia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate