blog-logo

Pentru prima dată în ultimele 3 luni, rata de infectare cu SARS-COV-2 din municipiul Brașov a scăzut sub 3 la mia de locuitori!

Pentru prima dată în ultimele 3 luni, rata de infectare cu SARS-COV-2 din municipiul Brașov a scăzut sub 3 la mia de locuitori!
Direcția de Sănătate Publică Brașov a anunțat, mai devreme, rata de infectare cu SARS-COV-2.

Pentru prima dată din 25 octombrie 2020, incidența cazurilor de coronavirus din municipiul Brașov a scăzut, astăzi, sub 3 la mia de locuitori. Mai exact s-a înregistrat o rată de infectare de 2.94. Dacă acest trend se va menține, municipiul Brașov va ieși din scenariul roșu și se va renunța la unele restricții. Astfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ar putea decide, printre altele, redeschiderea restaurantelor, a cafenelelor și a caselor de pariuri, cu respectarea unor reguli stricte în continuare. La nivelul județului, rata de infectare cumulată este de 2,21 la mia de locuitori. Astăzi, doar 3 localități din județul Brașov mai au incidența peste 3 la mia de locuitori. Situația completă, mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Numărul total al deceselor (din orice cauză) a scăzut în februarie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate