blog-logo

Cinci intervenții ale salvamontiștilor, astăzi, în Poiana Brașov

Cinci intervenții ale salvamontiștilor, astăzi, în Poiana Brașov

Astazi, 22.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 5 cazuri, in care turistii s-au accidentat sau ratacit, in timp ce practicau sporturile de iarna.

Pentru 2 dintre aceste persoane a fost nevoie si de interventia echipajului SMURD, urmand ca acestea sa fie transportate catre unitatile spitalicesti pentru investigatii de specialitate.

Vorbim de asemenea si despre 2 persoane, care au avut nevoie de interventia salvatorilor montani pentru a fi evacuate de pe partiile de schi, dupa inchiderea acestora si lasarea intunericului.


Recomandam schiorilor incepatori sa se intereseze in prealabil de orarul de functionare a instalatiilor de transport pe cablu si sa nu mai urce pe masiv, in apropierea orelor de inchidere ale acestora.

Alte articole:   Braşovul, locul 3 în topul insolvenţelor, în ianuarie 2021


Totodata, atragem atentia ca partiile se inchid la jumatate de ora de la ultima cursa, urmand ca acestea sa intre in procesul de amenajare.
De la inceputul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 121 de evenimente, implicand 122 de persoane, care s-au accidentat, ratacit sau au trebuit sa fie evacuate.


Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate