blog-logo

Persoanele nedeplasabile din Brașov vor fi imunizate la domiciliu

Persoanele nedeplasabile din Brașov vor fi imunizate la domiciliu

Persoanele în vârstă sau bolnave, nedeplasabile vor fi vaccinate anti-COVID-19 de echipe mobile. Aceste persoane NU trebuie să se programeze pe platforma de vaccinare.

Prefectura Brașov a anunțat că persoanele în vârstă și care nu se pot deplasa la centrele de vaccinare vor fi imunizate la domiciliu.

Șefa Direcției de Sănătate Publică 9DSP) Brașov, dr. Andrea Neculau, a precizat că echipele mobile, care există în prezent și se ocupă de vaccinarea persoanelor din căminele de bătrâni, se vor deplasa cu dozele de vaccin împotriva COVID-19 la persoanele în vârstă și la cele care nu se pot deplasa.

”Aceste echipe există, acum vaccinează persoanele din căminele de bătrâni. Foarte probabil se vor constitui și altele. Medicii de familie vor fi solicitați să facă o listă a acestor persoane și a însoțitorilor, care vor fi și ei vaccinați. Se extind categoriile prevăzute pentru Etapa a 2-a. Aceste persoane nedeplasabile nu vor trebui să se programeze pe platforma de vaccinare”, a declarat Andrea Neculau.

Medicii de familie vor face o catagrafie a acestor persoane și a însoțitorilor, care vor fi și ei vaccinați.

Alte articole:   „Femeia, eterna poveste”, concert extraordinar dedicat zilei de 8 Martie

Potrivit DSP Brașov este posibil să se constituie și alte echipe mobile în momentul în care se va începe vaccinatea în teren.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate