blog-logo

ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

Conferință de presă la PNL Brașov, la sediul de pe strada Lungă. Participă Cosmin Feroiu – primar comuna Bran, Onoriu Velican – primar comuna Harman și Dumitru Flucus – deputat PNL.

Deputatul Dumitru Flucuș a anunțat că Biroul Politic Județean l-a numit președinte interimar la organizația municipală a PNL. Noua conducere a organizației are 23 de membri.

Fostul deputat Mara Mareș nu ocupă nicio fucnție în noua conducere, a mai precizat Flucuș. Acesta a mai menționat și faptul că, la această oră, nu s-a discutat despre retragerea sprijinului politic al vreunui consilier local.

Flucuș promite o inventariere a membrilor organizației și promite că se vor face promovări în cadrul partidului pe criterii profesionale.

Cosmin Feroiu – primar Bran

Alte articole:   INS: Scăderi considerabile ale sosirilor şi înnoptărilor în unităţile de cazare din România. Brașovul rămâne în top

„E și grea, e și frumoasă viața de primar. Este grea, pentru că viața de familie nu prea există, interacționăm cu zeci de oameni, cu diverse probleme. Este frumoasă când vezi că oamenii sunt mulțumiți că începeti să faci ceva, să faci ceva pentru le rezolva problemele”

„Începând cu prima ședință a Consiliului Local, vom transmite ședințele pe Facebook”

Brănenii își pot descărca o aplicație pe smart phone, de această săptămână, pentru a interacționa direct cu primăria. În 48 de ore, peste 300 de persoane și-au descărcat aplicația, spune edilul.

O altă modalitate de a interacționa cu locuitorii a fost montarea unor globuri în bradul de Crăciun, care se puteau deschide și oamenii lăsau mesaje acolo.

Alte articole:   Braşovul, locul 3 în topul insolvenţelor, în ianuarie 2021

„Se lucreză la rețelele de apă și canlizare și sperăm să finalizăm lucrările cât mai repede, pentru a înlătura disconfortul creat”

„Am organizat licitație pentru achizția de tablete pentru elevi, dar deocamdată este blocată”

„Ne preocupăm să eficientizăm energetic școlile din comună. Problema este că aceste clădiri nu sunt în proprietatea comunei. Cu drumurile la fel, nu sunt intabulate pe comuna Bran, iar dacă nu sunt în proprietate noastră, nu putem accesa fonduri europene”.

Onoriu Aurelian Velican – primar Hărman

„Comuna este în plină dezvoltare, construcția de locuințe a luat amploare. Comuna își va dubla numărul de locuințe și populția. Sunt zone unde utilitățile nu există, nu există creșe, gradinițe, la fel infrastructura rutieră”.

Alte articole:   Teatrul Sică Alexandrescu, obligat de instanţă să reia concursul pentru postul de secretar literar

„Trebuie să ne gândim la mobilitate. La această oră funcționează transportul metropolitan, dar vrem să îl extindem la satul Podul Oltului, și tot aici să extindem rețeaua de canalizare”

„Discutăm despre amenajarea pistelor de biciclete între Hărman, Prejmer, Sânpetru, Bod”

„Apel către locuitorii din Hărman care stau în localitate dar nu au buletin. Suntem, practic, 9-10.000 de locuitori, dar oficial vreo 6.500. Numărul contează foarte mult când scriem proiecte pentru accesarea de fonduri nerambursabile”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate