blog-logo

Comandant nou la Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” din Cincu

Comandant nou la Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” din Cincu

Colonelul dr. Ioan-Marian Cristurean a fost numit la conducerea Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica” Cincu, iar ieri a luat în primire Drapelul de luptă.

Pe platoul Centrului Naţional de Instruire Întrunită „Getica” de la Cincu, a avut loc, marţi, 19 ianuarie, ceremonialul de luare în primire a comenzii şi a Drapelului de luptă, de către col. dr. Ioan-Marian Cristurean, cu ocazia numirii în funcţia de comandant al acestei structuri.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa comandantului Componentei Operaţionale Terestre şi locţiitor al şefului Statului Major al Forţelor Terestre, general de brigadă Dorin Toma, care a mulțumit personalului unității pentru activitățile desfășurate și si-a manifestat încrederea deplină că în continuare vom depune aceleași eforturi și interes în îndeplinirea obiectivelor centrului.

Alte articole:   Monitorul Oficial va fi accesibil gratuit integral online. Noul format va permite inclusiv căutarea în interiorul documentelor

În discursul său, noul comandant Ioan-Marian Cristurean a prezentat principalele obiective şi direcţiile de acţiune pentru anul de instrucţie 2021.

Colonelul Ioan-Marian Cristurean este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu” şi al Academiei de Înalte Studii Militare, specialitatea interarme trupe de uscat, iar pe parcursul celor 33 de ani de carieră a îndeplinit funcţii de conducere şi de stat major la diferite eşaloane, acumulând o bogată experienţă în domeniul planificării şi conducerii acţiunilor militare, dar şi al activităţilor de pregătire şi de instruire de comandament şi stat major.

Este veteran al teatrelor de operaţii, în 2010 a fost comandant al Batalionului 1 Manevră „Dragonii Transilvani”, misiunea ISAF, în teatrul de operaţii din Afganistan.

Alte articole:   Garsoniere de închiriat în Constanța – care sunt cartierele favorite ale chiriașilor

Începând cu luna martie 2015 şi până în 2020 a îndeplinit funcţia de locţiitor al comandantului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Foto: plt. Isachi-Apopei Andra / CNIÎ ,,Getica”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate