blog-logo

Bărbat reținut de polițiști pentru ,,lovire sau alte violențe”

Bărbat reținut de polițiști pentru ,,lovire sau alte violențe”

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”.

În fapt, la data de 19 ianuarie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vîrstă de 48 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, pe fondul geloziei, fostul său soț ar fi fost agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un șofer băut a intrat cu mașina într-un copac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate