blog-logo

Arafat: ,,Noi trebuie să atingem o cifră importantă de 10 milioane de persoane vaccinate ca să putem să revenim cât mai aproape de normalitate”

Arafat: ,,Noi trebuie să atingem o cifră importantă de 10 milioane de persoane vaccinate ca să putem să revenim cât mai aproape de normalitate”

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că dorinţa de vaccinare împotriva COVID-19 este foarte mare în România, iar acesta este un lucru bun, dar şi că ţinta este de 10 milioane de persoane vaccinate pentru a reveni cât mai aproape de normalitate, potrivit g4media.ro.

,,Este foarte bine că există dorinţă de vaccinare. Vaccinarea niciodată n-a însemnat că vom vaccina pe toţi în prima zi. Este clar că acest lucru este imposibil. Faptul că există dorinţă de a se vaccina este un lucru foarte pozitiv, pentru că, cum zicea premierul înainte, noi trebuie să atingem o cifră importantă de 10 milioane de persoane vaccinate ca să putem să revenim cât mai aproape de normalitate şi să intrăm în normalitate, în final, prin faptul că o mare parte din populaţia care e eligibilă pentru vaccinare, să fie vaccinată”, a declarat Raed Arafat la B1TV, marţi seara.

Secretarul de stat a adpugat că este imposibil ca toţi să se vaccineze într-o singură zi.

,,Faptul că toată lumea vrea în prima zi este absolut clar că este imposibil, dar bineînţeles există centre, există capacitate în creştere, există bineînţeles, ca peste tot, anumite probleme, vin mai puţine doze într-un anumit moment pentru că fabrica anunţă că vrea să îşi crească capacitatea de fabricaţie, dar între timp apar celelalte vaccinuri autorizate pe lângă cele două vaccinuri, Moderna şi Pfizer mai apare cel de la AstraZeneca probabil până la sfârşitul acestei luni. Mai este cel de la Johnson & Johnson”, a declarat Arafat.

Raed Arafat a adăugat că va creşte capacitatea de vaccinare şi că ,,este doar o chestiune de timp până avem un număr foarte mare de oameni vaccinaţi”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate