blog-logo

Astăzi a fost vaccinată prima persoană, în cadrul etapei a II-a, la Centrul de la Cattia

Astăzi a fost vaccinată prima persoană, în cadrul etapei a II-a, la Centrul de la Cattia

Primul pacient vaccinat în municipiul Brașov în cadrul etapei a II-a de vaccinare împotriva COVID-19 a fost o doamnă, programată, astăzi, la ora 8.00 la Centrul de vaccinare de la CATTIA.


În etapa a II-a a campaniei de vaccinare sunt incluse persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum și personalului-cheie care desfășoară activități în domenii esențiale.


Am ținut să fiu alături de primul brașovean care se vaccinează în etapa a II-a, la fel cum am fost prezent la vaccinarea primului brașovean din etapa I-a, pentru a transmite, și cu această ocazie, mesajul că vaccinarea este șansa noastră de a reveni la o viață cât mai apropiată de normalitate, așa cum ne dorim cu toții, după un an foarte greu. Țin să mulțumesc d-nei director executiv al DSP Brașov, dr. Andrea Neculau, personalului medical din centrele de vaccinare, municipalității brașovene și autorităților locale din județ care au operaționalizat aceste centre pentru implicare și pentru că, realmente, au pus și pun suflet în ceea ce fac”, a declarat prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii.

Alte articole:   Până în 19 aprilie, în județul Brașov, au fost administrate 133.357 de doze de vaccin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate