blog-logo

Doi polițiști au salvat un bărbat căzut în Lacul din Noua

Doi polițiști au salvat un bărbat căzut în Lacul din Noua

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secția 4 Brașov au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, în încercarea de a traversa Lacul Noua din municipiul Brașov pe gheața formată deasupra acestuia, ar fi căzut în apă, nereușind să ajungă la mal.

            La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, format din agent principal de poliție Dorobanțu Dumitru, în vârstă de 27 ani, și agent de poliție Darie Ciprian, în vârstă de 34 ani, ambii din cadrul Secției 4 Poliție Brașov.

            Polițiștii, cu ajutorul unor sănii solicitate cetățenilor aflați în proximitatea lacului, au încercat să creeze o punte pentru a ajunge la persoana în cauză, dar sub greutatea acestora gheața s-a rupt.

Alte articole:   Imaginea lui Coliban pe Facebook ne costă peste 21.000 de lei din bani publici într-o lună. Să curgă șampania...

            Fără să se descurajeze, polițiștii au continuat să meargă prin apă, până au ajuns la bărbat, reușind să-l scoată deasupra gheții, unde, prin intermediul sănilor, au transportat persoana la echipajul medical sosit la fața locului.

            Bărbatul, în vârstă de 52 ani, a fost preluat, stabilizat și transportat la spital, în vederea  acordării de îngrijiri medicale.

            Astfel de evenimente ne demonstrează însemnătatea proverbului “Omul potrivit, la locul potrivit”.

„Colegii noștri au fost oamenii potriviți, la locul potrivit, pentru bărbatul în vârstă de 52 ani. Cei doi polițiști își desfășoară activitatea în cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție Brașov, ambii fiind absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina, promoția 2015 și promoția 2018”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Maria Ivan.

Alte articole:   O scrisoare de dragoste pentru România și români oferită de scriitoarea britanică Arabella McIntyre-Brown

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate