blog-logo

Se rezolvă problema banilor la buget. Guvernul PNL, USR-PLUS, UDMR a fixat un plan de amenzi!

Se rezolvă problema banilor la buget. Guvernul PNL, USR-PLUS, UDMR a fixat un plan de amenzi!

Într-o perioadă în care agenții economici au nevoie de susținere din partea Statului Român, Guvernul Cîțu vine cu o măsură dură. Potrivit unei directive interne, intrate în posesia Bugetul.ro, comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor vor avea de îndeplinit un plan  de amenzi.

Comisarii ANPC din Capitală sunt revoltați de această măsură impusă chiar de șeful Protecției Consumatorilor, Eduardt Cozminschi, vineri, 15 ianuarie 2021.

După ce că sunt copleșiți de reclamații, acum ei vor avea de realizat și un plan de amenzi.

„Ordinul” lui Cozminschi este, pe de-o parte, surprinzător, având în vedere că, se spune, acesta ar fi în ultimele zile de mandat.

Alte articole:   Tanczos Barna: Primarii au la dispoziţie mijloace pentru a alunga animalele sălbatice. Localităţile vor deveni sigure doar când vom termina cu inconştienţa

Căci, după cum am anunțat încă de zilele trecute, liberalul din Botoșani urmează să fie schimbat de la șefia instituției.

Lui Eduardt Cozminschi i s-ar fi găsit deja un înlocuitor, care, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, provine din zona Banatului.Alte surse ne-au informat că măsura ar fi fost impusă pe linie guvernamentală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate