blog-logo

Adolescentă din Mândra, căutată de polițiști

Adolescentă din Mândra, căutată de polițiști

Polițiștii au fost sesizați în data de 15 ianuarie 2021, în jurul orei 20.45, de către bunica unei tinere, în vârstă de 13 ani din localitatea Mândra, județul Brașov, cu privire la faptul că nepoata sa a plecat de la domiciliu în cursul aceleiași zile, iar până în prezent nu a revenit.               

Semnalmente: înălțime: aproximativ 1,50 m, greutate: 50 kg, păr lung, ondulat, ochi căprui, constituție atletică, ten măsliniu, se exprimă cu dificultate.               

La momentul plecării aceasta purta o geacă de fâș, de culoare roșie, ce prezintă buzunare laterale și fermoar de culoare roșie, salopetă de culoare neagră, care are inscripția “TIK TOK”, tricou de culoare albă, iar în picioare purta adidași de culoare albă.                

Alte articole:   Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 4 drumuri finanțabile prin Programul Anghel Saligny

Tânăra are asupra sa telefon mobil.  

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.