blog-logo

VIDEO În doar 15 minute, mai mulți șoferi din municipiul Brașov NU au acordat prioritate la trecerile pentru pietoni!

VIDEO În doar 15 minute, mai mulți șoferi din municipiul Brașov NU au acordat prioritate la trecerile pentru pietoni!

ASUM Brașov a postat pe pagina de Facebook câteva situații surprinse, în decurs de 15 minute, la trei treceri de pietoni din municipiul Brașov!

Conducătorii auto trebuie să fie mai atenți! Se impune semaforizarea trecerilor de pietoni! Conceptul de siguranță urbană presupune implementarea unor politici, măsuri concrete, care să conducă la creșterea nivelului de siguranță al cetățeanului pe domeniul public. Măsurile pe care administrația locală le va lua în viitor, referitor la acest subiect, sunt de apreciat.

Orice investiție, pe acest subiect, este binevenită și necesară! Reprezentanții Primăriei Brașov au avut o nouă rundă de discuții cu reprezentanții Poliției Municipiului Brașov pentru a suplimenta măsurile de creștere a siguranței cetățenilor la traversarea străzilor pe trecerile de pietoni.

Încă de la sfârșitul anului trecut, propunerea Municipalității a fost de înlocuirea a sistemelor de reducere a vitezei (bumpere), cu alte soluții care să protejeze pietonii și să permită desfășurarea traficului, pietonal și auto, în condiții optime.

Conform viceprimarului Sebastian Rusu, soluția propusă de municipalitate este montarea de sisteme de semaforizare cu buton a trecerilor de pietoni și iluminatul suplimentar al acestora, cu sisteme dedicate. Peste 30 de treceri de pietoni urmează să fie semaforizate. Demersul Primăriei Brașov este necesar și de apreciat!

VIDEO cu neregulile filmate în trafic, AICI

Sursă: ASUM

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Senatorială totala!
  Semaaforizare cu unda verde in tot orasul e solutia fiabilă!
  Semafoare cu buton se pun unde pietonii traversează cand si cand!
  Sa vezi atunci blocaj in trafic!
  Mai ganditi-va!
  Brașovul e o catastrofa de trafic, pericol pentr toti, soferi, pietoni si biciclisti

  Reply
 2. Nu am masina, nu am avut niciodata masina, dar soferii in Brasov chiar dau prioritate. Problema e alta, lipsa de educatie crasa a pietonilor, care se pun pe bordura cu un picior si cu celalalt tatoneaza carosabilul, cand vin si coloane de busuri si masini, si dupa ele e gol, in loc sa stea la 1m de carosabil, sa treaca grosul masinilor, sa s emai adune pietoni (in 10 secunde se aduna, sa stiti, si in partea cealalta) si sa treaca un grup. A fi pe trecerea de pieton nu e egal cu a traversa regulamentar. Nu stim exact ce a fost, dar si daca trec pe trecere, trebuie sa aleg cu cap monetul trecerii, nu ca nesimtitit care se arunca in carosabil si 5 masini si 2 busuri scrasnesc sa franeze, ca erau la 5m de trecere

  Reply
  • Vina e la primarie 16 ianuarie 2021, 5:06 PM

   Soferii sunt obligati sa dea prioritate pietonilor daca stau la trecere, si nu pietonii mașinilor!
   Problema este a primăriei! stematizarea circulației se face de primărie!
   Prietene, nu cunosti regulile de circulatie!

   Reply
  • Da, mare dreptate, ar trebui sa fie împărțite amenzi si pt pietonii care trec neregulamentar, stim cei care suntem si pietoni si soferi caci strada nu se trece cu capul in jos sau cu telefonul la ureche, se trece in pas alert si cu atentie, asa am invatat sa trec strada cand eram elev, mai ales atunci cand treceau mai multe mașini asteptam sa treaca valul nu saream ca prostii in fața lor sperand sa puna frână in ultimii metrii.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate