blog-logo

Jocuri de culise la concursul de ofițeri pentru Serviciul Regim Permise și Înmatriculări?

Jocuri de culise la concursul de ofițeri pentru Serviciul Regim Permise și Înmatriculări?

Probleme mari la concursul de angajări din sursă internă pentru posturile de ofiţeri de poliţie prin promovarea din rândul agenţilor, organizat la nivel naţional. Se pare că sunt multe constestaţii din cauza problemelor de organizare.â

Și de la Braşov au candidat mai mutle persoane pentru cele 40 de posturi. Preşedintele comisiei DRPCIV a fost Marius Petrache, fiu de milițian, iar vicepresedinte Albert-Ani Oriana, fosta şefă a acestui serviciu la Braşov.

Unii dintre candidaţi se plâng de faptul că nu s-a dispus strângerea dispozitivelor de comunicare audio video de către președintele comisiei de concurs de la participanți, context în care anumite persoane ar fi putut frauda concursul.

Alte articole:   S-au desemnat constructorii pentru încă patru obiective ale Aeroportului de la Ghimbav

Această situația survine în contextul în care candidaților li s-a comunicat la începutul examenului că zona de desfășurare a concursului nu beneficiază de sisteme de bruiaj al comunicațiilor. Ca şi cum ar fi o invitaţie la fraudare…

Mai mult, telefoanele și restul dispozitivelor au fost lăsate la îndemâna candidaților recomandându-li-se de către președintele de comisie doar să nu le folosească.

Pe de altă parte, s-a solicitat candidaților înlăturarea de la mâna a ceasuzrilor, dar nu li s-a comunicat periodic timpul rămas la dispoziție până la finalizarea a concursului, doar la final, cu jumătate de oră înainte, respectiv 15 minute…

Iar bomboana pe coliva a fost bibliografia de concurs, care a cuprins o tematică bazată şi pe unele acte normative abrogate, cum este cazul Legii 677 din 2001 privind Protecția datelor cu caracter personal, care a fost abrogată din 2016….

Alte articole:   O stradă din centrul Brașovului, fără energie electrică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Stimata fițuica provinciala si obscura, pana mai ieri publicați “știrile” sub semnătura unui trepăduș care își însușea punctul de vedere al sursei, unica si jalnica si plină de venin, care constituia izvorul articolului.
  Astăzi însă nici demnitatea semnării articolelor nu mai este de interes, semnând cu newsbv!! Dar oare de ce as vorbi despre demnitate si Dvs in aceeași fraza?
  Sunteți aceeași schingiuitori ai limbii romane dintotdeauna articolul fiind burdușit de erori, iar acuratețea “știrii” lasa multe semne de întrebare in sarcina cititorilor cu bun simt. Dar stați liniștiti, nu sunt prea mulți oamenii de bun simt care sa va citească!! Plin de greșeli de scriere si logica, nu va îndepărtați deloc de stilul mârlănesc pe care cu atata talent îl cultivați dintotdeauna.
  Stimata redacție, in comisiile de concurs nu exista funcția de vicepreședinte! Si cine v-a indus in eroare cu credința ca a fi fiu de milițian este o rusine?! Pana la urma, ceea ce suntem prin noi înșine ne definește ca persoana si ca valoare!
  Sunteți jalnici si motivul pentru care mi-am exercitat dreptul la replica este ca ma distrez foarte bine văzând ca articolul Dvs nu prea este citit de nimeni, nu exista aprecieri si comentarii si de regula cam pierdeți vremea luând in discuție persoana mea. Sa înțeleg ca exista cineva in Brasov căruia nici cei trei ani nu i-au șters sau măcar atenuat ura? Îmi e mila de sursa Dvs si de Dvs ca va bazați întreaga existența de fițuica mizerabila pe numele meu, încercând sa denaturați adevarul. Sunteți jalnici! Este a doua oara când îmi folosiți numele într-un ziar de scandal ordinar fără a avea vreo legătura cu realitatea! Va rog sa dezminți știrile false – pe amândouă- într-un articol din care sa înțeleagă toată lumea ca ați comis o eroare, in caz contrar ma vad obligată sa va acționez in judecată pentru alterarea imaginii publice. Oriana Albert

  Reply
  • Se pare ca cele semnalate de unii candidati sunt adevarate, avand in vedere reactia Orianei Albert… Nu ati demintit nimic din cele semnalate de noi. In loc de argumente veniti cu jigniri, ceea ce, pe cale logica, inseamna ca deranjul e mare! Apoi, era o barfa, nu o stire, dar acest lucru nu l-ati sesizat, orbita de ura si de grija de a ataca in stanga si in dreapta.

   Reply
 2. Multumes, Silvia!

  Reply
 3. Constantin Ilie 11 martie 2021, 5:13 PM

  O zdreanta ai fost, o zdreanta ramai … nu mai scapa sistemul asta de corupti si securisti, asa cum este fostul sot al doamnei…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate