blog-logo

Dacă tot a crescut tariful parcărilor, nu asigura Primăria şi lopeţi să le deszăpezim?

Dacă tot a crescut tariful parcărilor, nu asigura Primăria şi lopeţi să le deszăpezim?

Creşterea tarielor la parcările cu plată a nemulțumit toți brașovenii, mai ales pe cei care locuiesc în centrul Brașovului. O nemulțumire de sezon este faptul că parcările Primăriei sunt nedeszăpezite, această chestiune fiind o obligația a municipalității, nu a firmei care a concesionat parcările.

În acest context, dacă tot s-au înmulțit semnele unde ni se spune că sunt parcări cu plată și cât trebuie să plătim, Primăria ar trebui să amenajeze și mici boxe unde să fie asigurate mături de nuiele, lopeți, eventual și material antiderapant, astfel încât șoferii care vin și vor să parcheze lasă mașina cu luminile de avarie pornite, merg rapid să plătească taxa de parcare, apoi iau lopata şi curăţă locul de parcare, îşi lasă maşină şi îşi văd de treabă.

Alte articole:   20 de străini care stăteau ilegal în România, depistați de polițiștii brașoveni de la Imigrări, anul trecut!

Dacă efortul financiar la bugetul local este prea mare, având în vedere criza sanitară, atunci poate trebuie în jurnalul online primarul Facebook să facă apel la şoferi să nu mai plece de acasă fără lopată dacă vor să parcheze prin Braşov.

Revenind la nemuțumirile privind tarifele de parcare, în prima instanță, pentru a scăpa de valul furiei celor nemulțumiți, primarul Allen Coliban a arătat, corect, cu degetul, spre administrația Scripcaru, cea care a concesionat acest serviciu public și a stabilit creșterea tarifelor.

Pe de altă parte, că o decidea Scripcaru sau nu, creșterea tarifelor la parcări este și dorința și strategia primarului Coliban. El a declarat la Europa FM, cu mult înaintea intrării în vigoare și izbucnirea scandalului majorării tarifelor de parcare, că dorește acest lucru ca să gonească turiștii care vor să parcheze în centrul Brașovului, folosind proiectele de park&ride începute de Scripcaru. Numai că majorarea tarifelor lovește direct în brașoveni, care nu vin în centrul Brașovului doar în weekend… Amănunte în articolul de mai jos:

Alte articole:   Locuitorii din Bran au la dispoziție o aplicaţie prin care pot interacţiona cu Primăria

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate