blog-logo

Un șofer băut a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

Un șofer băut a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, “vătămare corporală din culpă” și  “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

În data de 10 ianuarie 2021, în jurul orei 13.15, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Ucea de Sus din județul Brașov, a surprins și accidentat un pieton, care se deplasa pe acostamentul din imediata apropiere a carosabilului, ulterior, acesta părăsind locul producerii accidentului.

„Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La scurt timp, polițiștii au identificat conducătorul auto, iar procedând la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,94 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2, confirmată oficial în județul Brașov

         În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constiuit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov