blog-logo

Astăzi se deschide pârtia de săniuș din Poiana Brașov

Astăzi se deschide pârtia de săniuș din Poiana Brașov

Pârtia de săniuş din Poiana Braşov, aflată la baza pârtiei Bradul, se deschide astăzi.

Având în vedere temeperaturile negative din ultimele zile, cele două tunuri de producere a zăpezii artificiale din dotarea pârtiei de săniuș au funcționat în permanență, astfel încât s-a putut asigura zăpada artificală necesară pentru înzăpezirea celor patru piste de tubing și a pârtiei de săniuș.

Tarifele pentru acest sezon au rămas același de anul trecut, turișii putând opta pentru accesul în snowpark pentru o oră, două ore, trei ore sau o zi întreagă.

Prețurile includ echipamentele de săniuș și tubing. Banda se achită opțional. Depășirea timpului achitat, cu mai mult de 15 minute, se taxează cu prețul pentru acces o oră.

Alte articole:   ANPC: Etichetarea produselor din carne de pasăre reglementată printr-un Ghid de bune practici 

Este permis accesul cu săniuțele personale doar dacă acestea sunt din plastic sau din lemn.

Pârtia de săniuş are lungimea de 140 de metri, este prevăzută cu nocturnă şi are 120 de săniuţe pentru închiriat. În aceeaşi zonă, care este cu circuit închis, se mai află patru piste de tubing şi o zonă amenajată pentru copiii cu vârsta sub 10 ani, în care se găsesc figurine din burete şi un carusel. Pista de săniuş şi de tubing este dotată cu o bandă rulantă de urcare.

Foto: facebook.com/PoianaBrasovRomania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.