blog-logo

Tânără agresată de concubin

Tânără agresată de concubin

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 00.50, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 21 ani, din localitatea Beclean, judeţul Braşov, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Beclean, judeţul Braşov.

Alte articole:   Șoferi băuți prinși de polițiști, în weekend

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate