blog-logo

VIDEO Aglomerație de nedescris, pe pârtiile din Poiana Brașov!

VIDEO Aglomerație de nedescris, pe pârtiile din Poiana Brașov!
Chiar dacă vorbim despre o zi lucrătoare, mulți turiști se pare că și-au luat liber de la muncă de Bobotează și Sf. Ion și se bucură de zăpada din Poiana Brașov. 

Mii de persoane au luat cu asalt pârtiile din Poiana Brașov, asta pentru că, din cauza condițiilor meteo, astăzi nu s-a schiat pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Cozile în Poiană sunt de sute de metri și, din păcate, nu se respectă distanțarea socială. Asta în ciuda eforturilor considerabile depuse de monitorii școlilor de schi, care au încercat să întindă garduri, să direcționeze coada pentru ca oamenii să păstreze distanța. Din păcate turiștii au stat unul lângă celălalt, iar unii dintre ei nu aveau nici măcar măști de protecție, deși aveau căștile de protecție scoase.

Alte articole:   În Poiana Brașov se va putea schia și în vacanța de Paște. Sezonul de schi, prelungit

De aglomerație avem parte în Poiana Brașov și pentru că sunt foarte mulți copii în tabere, vorbim despre peste 20 de tabere de schi, astăzi, în Masivul Postăvarul. Și din cauza aglomerației, numai ieri au existat zece persoane rănite pe pârtii, incidente la care au fost solicitați să intervină salvamontiștii. Pârtiile în Poiana Brașov se prezintă în condiții foarte bune. Imaginile de mai jos au fost filmate de Electra Ghiza la stația de îmbarcare Telescaunul Lupului. Oamenii spun că au stat chiar și o oră la coadă, dar așteptarea a meritat, pentru că priveliștea din masiv te lasă fără cuvinte.

PârtieStareStrat zăpadăTemperaturăStarea zăpeziiObservații
Drumul RoșuBuna30 cm– 2 °CFoarte buna 
KanzelBuna40 cm– 2 °CFoarte buna 
LupuluiBuna40 cm– 2 °CFoarte buna 
SulinarBuna40 cm– 2 °CFoarte buna

VIDEO: ELECTRA GHIZA

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate