blog-logo

COVID-19. Peste 1.700 de persoane legitimate de autorități, în ultimele 24 de ore!

COVID-19. Peste 1.700 de persoane legitimate de autorități, în ultimele 24 de ore!

Polițiștii brașoveni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Echipe mixte formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov, sub autoritatea Instituției Prefectului, au organizat și desfășurat noi activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Forțele de ordine au acționat în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

Activitățile desfășurate de către polițiștii brașoveni sunt adaptate permanent în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Alte articole:   UE propune eliminarea restricțiilor suplimentare pentru cei care dețin certificatul digital COVID

Ieri, 06 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au verificat 172 de locații, 51de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 10 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

Polițiștii brașoveni, alături de polițiștii locali, au legitimat peste 1.700 de persoane, au verificat 145 de mijloace de transport persoane și peste 180 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 180 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală şi 27 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, valoarea totală a acestora fiind de peste 15.000 lei.

Alte articole:   Licitație pentru execuția documentației necesare reabilitării corpurilor Școlii Generale de la Liceul Teoretic I.C. Drăgușanu

De asemenea, polițiștii au verificat peste 1.460 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov au verificat 56 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 79 delocații, au legitimat aproximativ 300 persoane și au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost verificate 54 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov au verificat 9 societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă 31 delocații, au legitimat 104 persoane și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Alte articole:   637 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore, la Braşov!

Pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii brașoveni au continuat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică.  

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm faptul că acțiunile noastre îi pot afecta pe cei din jurul nostru și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Solicităm tuturor cetățenilor să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică,  să nu se expună la riscuri și să respecte toate normele legale în vigoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate