blog-logo

Adrian Veștea, întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice

Adrian Veștea, întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice

Adrian-Ioan Veştea, președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, și membrii Consiliului Director al (UNCJR) au avut miercuri, 6 ianuarie 2021, o primă întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, discuțiile fiind axate, în special, pe fundamentarea bugetului de stat pe 2021, dar și pe buna funcționare a administrațiilor publice locale.

Întâlnirea a avut loc ca urmare a unei solicitări formulate la finele anului trecut, de Președintele UNCJR Adrian-Ioan Veştea.

Au fost discuții benefice despre proiecte care ne interesează în mod direct și mă refer aici la bugetul pe 2021, cel care va permite consiliilor județene să dezvolte proiecte atât de necesare pentru cetățeni. Am discutat, de asemenea, despre asistenţa socială, educaţie și, nu în ultimul rând, despre sănătate. Sunt încrezător că vor fi identificate cele mai bune soluții pentru problemele ridicate de noi”, a precizat președintele UNCJR Adrian-Ioan Veştea.

Alte articole:   S-au desemnat constructorii pentru încă patru obiective ale Aeroportului de la Ghimbav

Tot miercuri a avut loc și prima ședință a Comitetului Director al UNCJR, unde au fost discutate chestiuni organizatorice privind desemnarea reprezentanților consiliilor județene în forumurile europene, respectiv Comitetul European al Regiunilor (CoR), dar și în Congresul Autorităţilor Publice Locale și Regionale din Europa (CPLRE).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate