blog-logo

Femeie bătută și amenințată de concubinul său

Femeie bătută și amenințată de concubinul său

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” şi “ameninţarea”.

În fapt, la data de 04 ianuarie 2021, în jurul orei 18.25, polițiștii au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza municipiului Brașov, are loc o agresiune între concubini.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia din municipiul Braşov.

De asemenea, din cercetări, cadrele de poliţie au stabilit faptul că la data de 28 decembrie 2020, femeia în cauză ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă de către concubinul său.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.