blog-logo

Marius Dunca: Cinci țepe date românilor în doar o săptămână de guvernare!

Marius Dunca: Cinci țepe date românilor în doar o săptămână de guvernare!

PNL și USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate! Record negativ al actualei guvernări, susține senatorul PSD Brașov, Marius Dunca, care critică modul în care Guvernul Dreptei a ales să își bată joc de români, uitând promisiunile făcute în campania electorală.

”Românii îngenuncheați de Executiv, chiar din prima săptămână de guvernare. Guvernul Țeparilor a lovit atât în pensionari, cât și în salariați, profesori, mediul de afaceri și justiție.

Iată cele cinci țepe uriașe date românilor:

1.Guvernul Dreptei își bate joc de 5 milioane de pensionari
Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor și promitea că le va mări pensiile cu diferența până la 40% în 2021.
Realitatea lui Cîțu este că pensiile NU vor crește decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de prețuri la alimente, medicamente și utilități.

Alte articole:   Avantajele unui apartament cu finisaje premium în oferta standard

2.Guvernul Dreptei sărăcește 5,5 milioane de salariați
Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheață în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR “Zero Taxe pe salariul minim”! Vor fi taxe, iar salariul minim crește cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măștile de protecție. Peste 1,4 milioane salariați sunt trimiși înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsați să moară de foame.

3.Guvernul Dreptei umilește peste 215.000 profesori
În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea și că sunt prevăzuți banii în buget. În august, minciuna a fost demascată: educația nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate.

Alte articole:   Trenuleț Turistic în stațiunea Vama Buzăului

4.Guvernul Dreptei condamnă IMM-urile și antreprenorii români
Au desființat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiții între 50.000 și 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificație, auto, energie și construcții. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici și mijlocii!

5.Guvernul Dreptei calcă în picioare Justiția
Au făcut referendum simultan cu prezidențialele din 2019 pentru ca legile justiției să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe șest, au dat OUG prin care modifică legile justiției! O adevărată hoție de voturi de la cei care au promis exact contrariul!

Alte articole:   VIDEO Eveniment organizat la Brașov cu ocazia aniversării a 40 de ani de la primul zbor al unui român în spațiul cosmic

Acesta este bilanțul negru al primei săptămâni din Guvernarea Țeparilor. Toate promisiunile din campania electorală au ajuns agresiuni la adresa românilor!” a declarat Marius Dunca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate