blog-logo

Femeie agresată fizic de soț timp de câteva zile

Femeie agresată fizic de soț timp de câteva zile

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”.

În fapt, la data de 03 ianuarie 2021, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Şinca, judeţul Braşov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soţul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în perioada 24 – 27 decembrie 2020, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe soţia sa, în repetate rânduri.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.