blog-logo

Accident de muncă la o brutărie din Brașov

Accident de muncă la o brutărie din Brașov

Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

„În fapt, la data de 02 ianuarie 2021, în jurul orei 14.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe muncă la o societate comercială amplasată  pe raza municipiului Brașov. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat ce se afla în cadrul programului de lucru, în timp ce executa activități de producere şi comercializare produse de panificație, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Angajatorii care acordă 200 de lei în plus angajaților cu salarii minime sunt scutiți de la plata impozitului și a taxelor

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.