blog-logo

Hochei: Cody Fowlie revine la Corona Wolves Brașov

Hochei: Cody Fowlie revine la Corona Wolves Brașov

Hocheiul brașovean începe anul cu o veste bună: Atacantul canadian Cody Fowlie (28 de ani), revine „haită”, au anunțat pe facebook, reprezentanții clubului brașovean.

Fostul golgheter al echipei Corona Brașov sezonul trecut, redevine „lup” pentru a întări atacul echipei pentru finalul acestui sezon.

Sezonul trecut, evoluând în tricoul Coronei „Wolves” Brașov, Cody a fost unul dintre cei mai buni atacanți ai Ligii Erste.

Cody Fowlie a evoluat într-un număr de 50 de meciuri în ligă și a reușit să realizeze 62 de puncte (32 de goluri și 30 de pase de gol).

De asemenea, a avut și 21 de apariții în campionatul național al României, unde a realizat 38 de puncte (21 de goluri și 17 pase de gol).

Alte articole:   Educație digitală pentru 200 de femei vulnerabile din Gârcini prin proiectul „Centru Digital pentru Femei”

Până să se alăture, în 2019 echipei brașovene a mai evoluat în carieră în liga de tineret canadiană WHL (208 meciuri), în liga universitară canadiană CIS/USports (134 de meciuri) și în liga profesionistă nord-americană ECHL (92 de meciuri pentru echipa americană Jacksonville Ice Men).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate