blog-logo

Imagini amuzante cu un pui de urs care a găsit o cameră de monitorizare în Parcul Piatra Craiului

Imagini amuzante cu un pui de urs care a găsit o cameră de monitorizare în Parcul Piatra Craiului

Un pui de urs a descoperit o cameră de monitorizare a faunei montată într-o pădure din Piatra Craiului și a început să se joace cu ea.

Curios și năzdrăvan, ursulețul a început să tăvălească camera video prin zăpadă.

În imagini se vede ursulețul care este însoțit de mama lui. Ursoaica nu pare deloc deranjată de joaca puiului cu obiectul misterios.

Imaginile au fost înregistrate chiar de camera care este tăvălită prin zăpadă de puiul de urs.

Clipul a fost postat pe Facebook de reprezentanții Romsilva, compania care administrează rezervația naturală Piatra Craiului.

“Faceți cunoștință cu cel mai curios și năzdrăvan puiuț de urs! Această cameră de monitorizare din Parcul Național Piatra Craiului a devenit punctul de interes pentru un pui de urs curios și hotărât să facă niște schimbări de …decor, iar mama lui pare să nu aibă nimic împotrivă”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Romsilva.

Potrivit reprezentanților Romsilva, România are una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Europa. În Parcul National Piatra Craiului, fauna este strict protejată. Acest parc are o suprafață de 14.800 de hectare în județele Brașov și Argeș, din care 10.860 de hectare sunt păduri.

Foto și video: Facebook Regia Nationala a Padurilor – Romsilva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate