blog-logo

Accident de muncă, în Cristian. Un bărbat a fost rănit

Accident de muncă, în Cristian. Un bărbat a fost rănit

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Cristian efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 29 decembrie 2020, în jurul orei 05.55, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza localității Cristian, județul Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce manevra un utilaj, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.